Oto kanapka z trzema serami - wersja pieczona. Przekąska bardzo kaloryczna , ale za to smaczna - tym bardziej, że zawiera pyszny serek przywieziony spod samiuśkich Tater (ukłony dla Ani i Tomka) :) :)
|
autor zdjęcia: Katarzyna Król |
SKŁADNIKI
(ilości wedle własnego uznania):
- bułka z pestkami dyni
- ser żółty Gouda
- ser Oscypek
- ser pleśniowy (u mnie Gorgonzola)
- suszone pomidory
- orzechy włoskie
Na przekrojonej bułce ułożyć wszystkie składniki: ser żółty, oscypek, suszone pomidory, ser pleśniowy i posiekane orzechy włoskie.
Kanapkę piec w rozgrzanym do około 200 stopni piecu przez około 3-4 minuty.
Pozdawać na gorąco.
SMACZNEGO
|
autor zdjęcia: Katarzyna Król |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz