poniedziałek, 18 marca 2013

Mus jabłkowo-bananowy z mrożonymi truskawkami.

Gdzie ta wiosna??!! Już połowa marca a nadal jest zimno i wietrznie :(  :(
Na jutro prognozy zapowiadają opady śniegu - jak słodko! Ostatnie odśnieżanie (pod nieobecność męża - zazwyczaj on to robi) zakończyło się dla mnie chorobowo. Brak możliwości bezbolesnego przełykania sprawił , iż przez ostatnie dni żywiłam się daniami zmiksowanymi - bądź co bądź takie owocowe musy cą całkiem smaczne :) Oto jeden z nich:
autor zdjęcia: Katarzyna Król
SKŁADNIKI:
porcja na 2 posiłki po ok 190 kalorii
  • 1 duży banan
  • 2 spore jabłka
  • 5-6 mrożonych truskawek (z racji na porę roku o świeże truskawki ciężko)
  • 1/2 szklanki soku jabłkowego (z kartonu)
Co tu dużo mówić:
przygotowanie musu jest wyjątkowo banalne: wystarczy wszystkie składniki dokładnie zmiksować :) :)
SMACZNEGO
autor zdjęcia: Katarzyna Król

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz